Församlingsbrunch – Seurakuntabrunssi

Vi vill börja året med att önska dig VARMT VÄLKOMMEN till FÖRSAMLINGSBRUNCH söndagen den 13.1 kl 10-13.

Församlingsbruncherna är familjeträffar där vi tillsammans blickar framåt och delar tankar och visioner som gäller vår församling. Med ett nytt år framför oss känns det bra att träffas för att dela vad som ligger på våra hjärtan – hoppas du har möjlighet att vara med! Vi börjar i vanlig ordning med ett härligt brunchbord.

Anmäl dig senast 7.1 till info@karisbetel.fi

Meddela vid anmälan eventuella allergier / dieter
—–
Haluamme aloittaa vuoden toivottamalla sinut LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI SEURAKUNTABRUNSILLE sunnuntaina 13.1. klo 10-13.

Seurakuntabrunssit ovat perhetapaamisia, missä yhdessä katsomme eteenpäin ja jaamme ajatuksia ja visioita koskien seurakuntaamme. Kun uusi vuosi on edessämme, tuntuu hyvältä tavata ja jakaa sitä, mikä on sydämillämme – toivottavasti sinulla on mahdollisuus olla mukana! Aloitamme tavalliseen tapaan ihanalla brunssipöydällä.

Ilmoittaudu viimeistään 7.1.: info@karisbetel.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä jos sinulla on allergioita tai jos noudatat jotain erityisruokavaliota.

 

Kommentera